tag:blogger.com,1999:blog-22384609.post117097474632482212..comments2023-09-20T13:10:04.784+02:00Comments on Anders Widén Författare: Konkurrens i paradisetAndershttp://www.blogger.com/profile/01642902481727103095noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-22384609.post-1171228304784597632007-02-11T22:11:00.000+01:002007-02-11T22:11:00.000+01:00Åsa: Det vattnas i munnen på mig! Revbenspjäll går...Åsa: Det vattnas i munnen på mig! Revbenspjäll går inte av för hackor!!!<BR/>Nu gäller att få hustrun med på det, men när svägerskan är här, kan det nog bli av. Hon gillar det också - och troligen BARNEN!!!Andershttps://www.blogger.com/profile/01642902481727103095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22384609.post-1171099772829458952007-02-10T10:29:00.000+01:002007-02-10T10:29:00.000+01:00Jag föredrar fläskkött framför nötkött. Favorit är...Jag föredrar fläskkött framför nötkött. Favorit är revben. Ett recept som tar lite tid i starten, men som sen sköter sig nästan självt är följande:<BR/><BR/>Sätt ugnen på 200°. <BR/>Dela revbenen. <BR/>Rör ihop olja, soya, sirap/honung, lite vinäger, kryddor (jag brukar ta rosmarin, salvia, timjan, men jag tror man kan testa med chili, paprika, peppar också). <BR/>Vänd/pensla varje revben med geggan. <BR/>Lägg i långpanna eller annan ugnsfast form. <BR/>Täck med folie och låt stå i 45 minuter.<BR/>Ta bort folien och sätt in i ugnen ytterligare 45 minuter.<BR/>Vänd på revbenen ett par gånger.<BR/>Klart!<BR/><BR/>På det här viset blir revbenen liksom kokta först och alla goda smaker från geggan sipprar in. <BR/><BR/>Sen får man MASSOR med goda ben att gnaga på!<BR/><BR/>:-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17589063691801132702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22384609.post-1171017794857836432007-02-09T11:43:00.000+01:002007-02-09T11:43:00.000+01:00hehe...alla i familjen har dock inte upptäckt det ...hehe...alla i familjen har dock inte upptäckt det kulinariska i att slafsa på köttben. När jag hälsar på så får du mina ben av lillebror... Förövrigt har ni de sötaste ungarna....:)Peter Madisonhttps://www.blogger.com/profile/14401261053032938172noreply@blogger.com