måndag, maj 07, 2007

I Länstidningen

Artikel om författaren finns här

och det sägs att det även ligger en recension av boken där, men den har jag inte hittat.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Fin artikel! Jag känner igen det du säger i texten från det du skriver på bloggen. Jag ser dig där i din skrivarstuga, kämpande med att stänga ute de där pretentionerna inför en ny text, en ny bok. Det är det allra svåraste. Hur ska det någonsin lyckas en gång till... Men det gör det ju.

Anonym sa...

Jag tyckte det där med att bara smyga in att " ...och telefonen ringde i jurtan medans Temodjin satt och funderade på....."
Bara för att se ifall nån är vaken!? Ett litet kul anarkistiskt drag sådär! åskägg kallas det i datorprogram tror jag! Go for it!

Familjen A - Ö sa...

Å så kul att se lite bilder från Näslägden. Det är lätt att känna sig hemma ute hos er! Snart måste jag försöka titta ut och säga hej, det var ju så länge sedan. Hälsa Annika och de små! Kramar åt er alla!
/Christel

Anonym sa...

Den där recensioen fanns i själva papperstidningen. Jag läste den och den var entydigt positiv! Skriven av nån gammal general eller hur det nu var.

Anonym sa...

Här är den :)
http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=413981&avdelning_1=108&avdelning_2=221&avdelning_2_author=139
Kram nenne

Anders sa...

helena:Tack, att du skriver att det "gör det ju", lyckas alltså...
Det är svårt och jobbigt att ta sats inför en ny bok. Samtidigt finns det ingen annan utväg, jag ville inte ha något annat jobb!

Anders sa...

Hovslagare: Ja, ett åskägg i nästa bok blir bra - i form av lite raketbaser och annat som Djingis flyttar omkring istället för sina hästar.
Och jag ska kolla papperstidningen, men jag ser också att nenne lite längre ned flaggar för att den finns även på nätet.

Anders sa...

Christel: Du/ni är så välkommen så! Och vi borde väl också ta oss tid någon gång, men har blivit rätt så omobila här ett tag med våra tre barn o hund.
Kram!

Anders sa...

Nenne: Tack för länken, ska följa den samt försöka pilla in den även uppe i bloggen...
Kram!

Anonym sa...

Men hade inte jag skrivit här? Kundesvurit på det....
Jag insåg iaf när jag såg bilderna att det nog var alltför länge sen jag var förbi hos er eftersom jag inte kände igen ngt alls! Har ni gjort om entren eller har jag blivit gammal?

Anders sa...

Susanne: Vi har gjort om entrén! Det stämmer. Så du har INTE blivit gammal o senil:-)