onsdag, maj 18, 2011

Fas3 the Roadmovie
Blandar det jag annars brukar syssla med isolerat, poesi, med film och ljud.
Jag är fortfarande ovän med MS Moviemaker, däremot funkar den gratis ljudmixern och rena rama studion hos Aviary helt suveränt!
Jag som inte kan ett dugg om ljud kunde klippa och klistra exakt där jag vill ha klippen direkt - och fattar intuitivt hur jag ska gå till väga.
   Vi får hoppas att det snart dyker upp något lika bra för att klippa och redigera i film. MS Moviemaker är inte bra. Man ges inte den exakta kontroll man vill ha.

Nåja. Det blir alltså min andra film om fas3 efter den väl spridda "FAS3 och Tystnaden".
Hoppas jag får en liten stund över att öva vidare, för man vet aldrig när det dyker upp knasiga makthavare som behöver komma ut på tuben!

4 kommentarer:

Lars-Erick Forsgren sa...

Jag känner att jag inte vill lägga till en massa extra finesser i mitt bloggande el internetanvändande. För det brukar trassla och om inte annat göra allt segare o till o med "krascha" i en el annan bemärkelse. Just nu har jag laddat ner google chrome för att se om det funkar bättre än IExporer. Har bara hunnit testa FB och Blogger än, men det verka flyta bättre än med explorer. I nån vecka el så har fr f allt FB funkat sjukt dåligt för mig, kanske var det Explorers fel... Felet med Blogger var nog ngt annat. Så nu återstår att vänja sig med Chrome...

Anders sa...

@ Lars-Erick, blogger var trasigt för några dagar sen. Jag och många andra tappade kommentarer osv.
Nu är blogger servat och fixat, vad det verkar.

Hoppas du vänjer dig vid chrome. För den är snabbare, troligen lite säkrare än IE.
Jag tycker jag får mer ordning och reda på bokmärken osv i chrome, stavningskontrollen funkar också jättebra var än jag skriver. Många fördelar, som jag ser det!

V sa...

..trycker på en imaginär "gilla"-knapp här. brett spektra i denna blogg!

allt gott, ditt håll!

*lyfter på hatten

Anders sa...

@V:
*bugar*