lördag, april 10, 2010

Att åka telemark efter många många årRäknar jag rätt är det 22 år sen jag åkte Telemark. Min vanliga utförsåkning har jag visserligen hållit liv i, men det är faktiskt roligare att åka telemark så jag frågar mig nu varför jag inte åkt det på alla år?! Nu fick jag låna ett par (Dynastar Legend) och till min häpnad passade mina gamla läderpjäxor i de två decennier modernare bindningarna.

Det var bara att stoppa i pjäxan och åka. Vilken utveckling på skidor!!! Fantastiska skidor. Och parallellt med skidorna kan man numer filma med en telefon, mejla filmen och vips - även lägga ut den på youtube.

Jag blev så jublande glad av att åka att jag inte vet vad!

5 kommentarer:

David sa...

Wheee!

Att se det där i fullskärm!

Anders sa...

Oj, tycker du det funkar i helskärm???
Kvaliteten som mobiltelefonen lyckades fixa i full fart har lite i övrigt att önska kan jag tycka, men samtidigt lyckas den lilla telefonen faktiskt dokumentera ganska exakt det som hände, två glada skidåkare på väg utför!!!

David sa...

Kvaliteten må va dålig, men woosh, vilken rush! Lite bergodalbana över det.

Får mig att fundera på hur jag ska animera en vild färd i ett asteroidbälte som ska visas på rymdskeppets bildskärm. Knepigt när man inte har någon mark att arbeta med. Jag använder alltid innifrånbilen-vy när jag kör bilspel, man kommer närmare marken och fartkänslan blir så mycket större.

David sa...

Ja just det, mitt animationsprojekt:
http://www.wreckamovie.com/stickwreck

Anders sa...

@ David! du nämnde och länkade för någon tid sedan till ditt projekt och jag tyckte och tycker det är kul att se ditt sladdande skepp komma in i asterioidbältet