lördag, april 22, 2006

Den tredje boken


Min tredje bok i serien om Djingis Khan heter kanske lite förvirrande ”Den andra hustrun”. Den har varit klar i över ett år, med bokomslag och allt. Det är bara sista tryckningen som saknas, ett jobb som är överstökat på en vecka.

Naturligtvis vill jag meddela mina ivrigaste läsare vad som händer, särskilt de mer än 800 som förbeställt denna tredje bok, men har svårt att göra det.

Några av de detaljproblem som uppstått.
1) Vid export och sedan import av adressbok fungerade inte proceduren mellan min gamla och nya dator. Adresserna har gått förlorade.

2) Av ca 100 läsaradresser jag har i min nya dator leder 47 till att jag får svar från ”Mailer Demon”. Adresserna fungerar inte.

3) Enligt Stat counter verkar det vara helt andra läsare som läser denna blog, än de som köpt mina böcker.

Med förhoppning att bokläsarna med tiden hittar hit fortsätter jag att ge information här om vad som händer med boken.

De två första böckerna finns i lager och enligt uppgift är de väl spridda hos bokhandlarna. Min hemsida www.djingiskhan.com och adlibris är annars de billigaste ställena att köpa dem på.

Inlägget nedan: ”Chockbrev från förläggaren” berättar om de större orsakerna till alla förseningar. Jag har tyvärr tidigare meddelat rätt många läsare att boken skulle kommit ut redan i september 2005.

Inga kommentarer: