torsdag, februari 03, 2011

LAXKind of poetry

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hela svenska folkets lilla gullebubbe, Ingvar Kamprad, biljonär, ah, den Lilla Människan, förföljd av Staten!

Jag har ett förslag: låt oss starta en INSAMLING till den stackars mannen. (Såna dära halvt ihjälpriviligierade alagare som bryter mot Arbets Linjen och lever lyxliv på smällfeta socialbidrag och ligger och sover ruset av sig på gatorna med mössor där sossevinen lägger slantar, DOM ska minsann inte ha nåt. Tvärtom är dom så packade så dom märker inte när vi tar deras pengar och skänker dom istället till den VERKLIGT behövande: Ingvar Kamprad! martyren!

===

Ärligt talat: det där pekoralet röjer en "folklig" mentalitet, så rakt igenom ovärdig, SJÄLVFÖRNEDRANDE, absurt fördummad, så utstuderat imbecill, så infernaliskt infantil, så bottenlöst sjaskig och tarvlig, så man ville bara inte tro att det är sant.

Allt det här dravlet är bara en outhärdlig SKYMF mot landets unga, fattiga, fattiga BARN, arbetslösa, långtidssjuka, utförsäkrade, som blir fler, och fler, och fler, dag för dag, medan biljonärerna smörjer kråset allt skamlösare i sina skatteparadis.

BOJKOTTA IKEA!

Anonym sa...

Glömmer aldrig inflygningen till LAX....staden verkade inte ta slut innan något flygfält blev synligt.....häfftisch!!
Att sedan flygningen till Hawaii blev en skakig sak i kanten av en orkan är en annan historia.
Hälsar UiU

Anders sa...

Har själv inte flugit in över LA för att komma till HAX, däremot New York för att landa på JFK. Också maffigt om natten, piloten bad oss titta ut redan när vi var över Connecticut, och det var ju som stad hela vägen, tyckte jag med svenska mått, men sen kom ju meganewyorkblobben!

Anonym sa...

Jag hade en väldigt egendomlig flygning från KPH till LAX där inga moln fanns på hela vägen. Hela Grönland och Canadas vildmarker var helt klara att ses från ovan. Min granne hade en extremkikare med sig så man kunde se ned på allt med en fantastisk förstoring, tom vilda djur kunde man följa. Mannen med kikaren hade varit över till Switzerland för att få den tillverkad....ja alla har vi olika sätt att göra av med pengar....men fantastisk var den.
Hela Nevadaöknen ända bort till spelstaden var synlig....ovanligt enligt piloten med sådan molnfri färd!!
Hälsar UiU