fredag, oktober 03, 2008

FESKNAPPEN 2.0

Nu är han igång igen, von Oben.
Han inte bara hittar lösningar mitt i det gytter av parlamentarisk sörja, sk överflödig demokrati, som råder inom de alllierade partiapparaterna och nu håller på att spränga dem med skott inifrån, enligt statsministern.

Eller med finansminister Anders Borgs egna ord när han gick ut ur riksdagens plenisal för att ta sig en kopp kaffe vid automaten: "Kafferast i floskelfabriken", allt utkablat i TV till det hurrande folket som älskar när en av deras högsta men inte folkligt representerade ledare smutskastar demokratin och dess långsamma, pratiga och tröttsamma och löjliga processer. 

Med sådana, lite från ovan tänkande, som Anders och Fredrik och von Oben vid spakarna har vi snart den gyllene morgondagens härlighet här. Det är sådana ledare som möjliggör skapandet av en helt FRA, jag menar FRI värld. 
* * *

Teckning av Mathias, tillsammans med vilken det är troligt att jag och von Oben snart gör oss en egen liten FRA-FRI hörna av nätet. Långt bort från de där märkliga men särskilt intressanta trafikstråken.