torsdag, mars 16, 2006

Förvirring

Följande mening är sann.
Föregående mening är falsk.


PS1. Ibland vill jag bara förvirra lite. DS

PS2. Sitter och förbereder skrivkurs som jag ska hålla idag på Primrose. Jag har hållit denna kurs för ungar i mellanstadiet, vuxna med skrivsvårigheter och för akademiker. Man kunde ju tro att akademikerna skulle glänsa. Så är det inte. Högskolorna tycks skrynkla sönder hjärnorna på folk så att de blir himla tråkiga.
På Primrose är det gymnasister jag kommer att möta. Det ska bli helkul. Jag ska se om jag kan locka med dem att som någon sorts skrivövning börja bomba ett kommande inlägg här i bloggen. DS.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
låter som en spännande resa och en bra idé.
Varför inte göra en Dokumentär/fiction/fakta.
Du måste ta kontakt med Svt Dokumentär / Tv 4. Skriv ett synopsis och boka sen in ett möte. Ögonkontakt är viktig i denna bransch.
Eller kontakta ett filmbolag som kan hjälpa dig i denna snåriga djungel av pengar o paragrafer!
Tips: Pimentofilm. Litet nybildat bolag med erfarenhet av både dokumentär o spelfilm. Good Luck!

Anders sa...

OK! Det är nu på G ungefär som du beskriver. En propplösare kom in i mitt liv snett från vänster. Produktionsbolaget heter Manic Motion och de har gjort en synopsis!

Anonym sa...

Förvirrad, det är bara förnamnet efter din inledning. Nu har jag göra ett par dagar med att fundera på det där, jag tror inte det räcker för att bli normal igen (det vore i och för sig konstigt om jag blev det, det har jag nog aldrig varit).

Anders sa...

Uffe:
Fint. Förvirring är ett bra tillstånd. Mycket bättre än att vara tom i kolan. När du är klar, eller fortsätter att famla i förvirring som jag, så är det bara att fundera lite till.