onsdag, mars 15, 2006

Ämnet som kom bort

Hm, det var inte meningen att jag skulle börja borra i en massa mänskliga problem och tillkortakommanden i den här bloggen. Särskilt inte med religiös touche. Jag hade tänkt berätta lite lättare saker om min favoritkompis Djingispingis, men det har inte blivit så.
Men det kommer. Jag lovar! Alla ni som läst böckerna, hav förtröstan!

Under tiden kan ni fundera över hur Djingis Khan inom loppet av 25 år lyckades bygga ett större imperium än romarna långsamt knaprade åt sig under 400 års slaktande och skövlande.
Ändå är det Djingis Khan som gått till historien som största skitstöveln och barbaren av alla.
Helt fel enligt min mening.

Att jag kom av spåret kan också skyllas på grabben i bloggen bredvid. Spacelounge

Hans hållning fick mig att accelerera iväg i nya ämnesval. Kan bero på att han är min lillebror. Hoppas han slutar skriva så infernaliskt snart och laddar upp lite skön musik. Det finns alldeles för mycket textmassa här i världen, säger jag som redan planerat fem böcker till…

Bara om Djingis.

2 kommentarer:

loppann sa...

Hallojsan!
Även om ämnet kom bort så har dina funderingar gjort att jag längtar massor till en röd stuga på näset, ett glas vin och lite filosoferande.. Å jag får väl kanske ta o läsa på vad Albert egentligen skrev tills dess ;-)
Kram!

Anders sa...

Älskade loppan! som jag tyckte var så jobbig när jag la mina krokar kring hustrun innan hon blev min hustru. Fast dina råd var väldigt riktiga. Hon borde inte ha tagit mig. Jag var fullständigt trasig i mitt polyamorösa liv på den tiden. Det häftiga är att hustrun fick in mig på rätt väg. Det kommer väl någon fundering kring det också framöver.
Om hopp och att komma ur negativa beteenden.
Vet inte hur jag ska säga hur varmt välkommen du är till vår lilla stuga!
Kram!