fredag, mars 03, 2006

Inga beslut i sikteJag har snackat med Blomqvist Produktion, teamet som filmade när Ola Skinnarmo var i Mongoliet i TV4-programmet där jag var historisk expertkommentator. De vill göra TV-film där jag täcker 800-årsjubileet av Djingis khan.
Manic Motion, ett produktionsbolag här i Östersund, vill även de göra film om Djingis.
Båda produktionsbolagen vill. De säger att nu sitter det i pengarna. Att få en TV-kanal att tro så mycket på idén att de är beredda att hosta upp de stålar som behövs. Framför allt ska helst SVT fås att prestera ett beslut.

Sådana här lägen borde väl göra mig glad, men det är precis tvärt om. Jag är utan makt att påverka och då blir jag istället misslynt. Förlorar fotfästet, vilket i sin tur är förstadiet för mitt psyke att slinta ut i det tristaste av allt; depression.

Hur kunde jag hamna i det här läget? Det här ville jag inte! Jag vill bara åka till Mongoliet och fira ett jubileum.

2 kommentarer:

loppann sa...

Ja, men om det enda du vill är att åka till Mongoliet o fira jub. så gör det! Det andra blir det som det blir med - du kan ju ändå köra ditt race! Dom får anpassa sig, du ska ju ha kul!

Anders sa...

I know... Och det är väl den insikten som just nu räddar mig för att sjunka ned i det där depphålet!
För övrigt känns det här konstigt. Här lade jag ut en av mina defekter på nätet. Att jag påverkas så snett och fel av grejer som inte alls borde påverka mig!