fredag, oktober 05, 2007

Lösa trådarModem går långsamt i vanliga fall. När skogsmaskiner råkar riva med sig lite isolering och annat från trådarna blir det skrapigt i telefon - och modemet får ännu svårare att kommunicera.

Inte undra på att jag längtar efter det där bredbandet som skulle varit klart för något år sen...

(behöver jag talal om att detta inlägg görs från annan plats)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi fick för någon vecka sedan ett samtal om att man helt och hållet rivet ned vår telefonledning till huset i Undrom. Jag hade markerat efter alla tänkbara sätt både vattenservis och telefonledning men skogsmaskiner kan inte läsa och därmed heller inte dess chaufförer.
Man blir flyförbannad eftersom det var andra gången på 5 år och jag vet vilka problem det medför sig.
Hälsar UiU

pernilla sa...

Hej igen Anders!

Hur går det med måendet?

Jag hittade ditt inlägg om Lyckopiller i Paradiset. Du beskrev det hela så enormt bra så jag har nu skrivit en artikel om dig på min webbsida och länkat tillbaka hit för att andra ska kunna ta del av det du varit med om känslomässigt och medicinmässigt. Artikeln ligger nu i arkivet under "senaste artikeln"

Hälsn Pernilla
www.serotonin.nu

Anders sa...

UiU:
Ja, det är inte kul med trasiga ledningar. Man är hänvisad att ringa sin operatör som i sin tur ringer telia eftersom det fortfarande är telia som äger kopparnätet....
Jag har försökt att ringa telias bolag som har hand om nätet, men de vill inte tala med mig eftersom jag inte?! är kund till dem...

Jag är ju bara andrahandskund så att säga...

Så. Man är maktlös. Och den operatör man har säger "Vi kan inget göra, vi har redan uppdragit åt telia att fixa...."

Anders sa...

Pernilla: Jo, tack, det är bra!!!
Jag har länge tänkt skriva ett inlägg kallat "Postdepression" eller liknande.

Folk både mejlar och ringer ju om det här.
Senast en idag, troligen din granne!

Nå, när jag får lite tid från barnen ska jag försöka att sno ihop en sorts analys av vad som troligen hände mig. Och hur jag blev bra.

Tack för ditt stöd. Du har faktiskt hjälpt mig, framför allt fick jag genom dig intellektuell kraft att våga ta beslutet att sluta med Mirtazapinet som var på tok för mig.