söndag, november 23, 2008

Söndagens bloggcitat


"Ingenstans i vuxenlivet kan man komma och gå som man vill. Skolk i skolan kan inte accepteras."
Jan Björklund fp:  Jo, Janne, det finns en sån plats i vuxenlivet. En plats där man inte har obligatorisk närvaro på jobbet, där man kan sova på lektionerna och där mobbning är sanktionerad uppifrån.

Riksdagen.

______________________________________________

Söndagens morgonsurfning gav mig citatet ovan, som jag rippat rakt av från "Enligt min humla"  i inlägget "Föregå med gott exempel" med tillstånd. Joshua och jag diskuterade även lite om CC. Jag måste snart på ett bra sätt tala om att material på min blogg är CC, om inget annat anges.

_____________________________________________

Läs också Historier som känns igen hos "Mitt i Steget". De repressiva lagar, FRA, IPRED, mfl vi håller på att införa i Sverige är tyvärr inget unikt. Politiker i alla länder har fått fnatt och vill föra oss tillbaka till 1933. Eller så tycker dom att vi liksom missade att uppfylla George Orwells framtidsvision som han kallade 1984?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Du får gärna länka direkt till det specifika inlägget. Då syns du också bland "länkande bloggar" i min knuffruta. Ett litet tips bara. :)

Anders sa...

Och då syns du kanske även bättre hos knuff ev bloggportalen, antar jag?
Taget. Jag byter länk!
Jag är lite orutinerad bara, så jag tar tacksamt emot tips av den här arten.
/Anders

Anonym sa...

Åtminstone teoretiskt ja, men det är ju också så att olika bloggverktyg skickar pingbacks till specifika bloggposter om man länkar "rätt", vilket gör att länkningen dyker upp som en kommentar. Mer trafik åt bägge, åtminstone teoretiskt. Blogger verkar inte skicka ut pingback på samma sätt som Wordpress gör, men nu syns du i knuff-rutan. Att länka direkt till ett inlägg blir alltså ett sätt att annonsera på någon annans blogg, det underlättar för läsare som vill följa länkar och diskussioner. Alla vinner. :)