söndag, april 16, 2006

Den Gyllene Boken


Yippie!
Det 100:e inlägget.

I mitt sinne väcker det lusten att fira genom att starta en liten prisutdelning.

I andanom har jag redan tre nominerade. Besökare som har skrivit vänliga, vassa, roliga, välbehövliga kommentarer. Några har dessutom korrigerat felaktigheter i mina inlägg, vilket jag uppskattar väldigt. På så vis får jag reda på saker, och chans att rätta.

Inom en snar men obestämd framtid kommer det alltså att delas ut en ”Gyllene Bok” till trevligaste, smartaste, vassaste, raraste; tja, någonting besökaren.

Priset kommer naturligtvis att vara återkommande med fullkomligt ologiska mellanrum.

Jag har givetvis inte råd att skänka bort böcker hur som helst, så jag tackar mitt förlag Hjalmarsson&Högberg som snart ska skicka mig en liten hög för att jag ska kunna instifta bloggpriset: ”Den Gyllene boken”.

Den bok som i första hand delas ut heter: ”Djingis Khan Tankar och visdomsord”. Den kostar ca 108:- i handeln, men är billigare på min hemsida www.djingiskhan.com. Billigast är den nog på www.adlibris.se eftersom de har storköpsfördelar samt bättre avtal med posten.

6 kommentarer:

Mysla sa...

Ååååh, coolt! Det låter som en kul grej!

Charlie sa...

vilket trick att få folk att börja kommentera mer va.. *le*
speciellt en sån lat kommenterare som jag själv.

Anders sa...

Tricket kom sig mest av att jag började känna mig dålig. Folk kommenterar rätt bra, och jag är väldigt seg på att kommentera tillbaka. Särskilt att följa länken hem till andra eftersom mitt modem gör det så tröstlöst långsamt...

Peter Madison sa...

Tjena broder!! Star pa en Apple Store i New York! 20 grader varmt och solen skiner. Kan val inte bli sa mycket battre an sa har...... Ha de a krama kidsen fran fabba!

Anonym sa...

Anderssshav förtröstan om modemet. Sitter på ett sunkigt hotell i utkanten av Arlanda stad, MEN med höghastighetsbredband!
Hilsen Daniel

Anders sa...

Exakt. Jag får börja surfa när jagä är på mina föredragsturneer! Säga åt arrangörerna att mitt enda krav är bredbandshotell - skit i frukost och lakan, bara det finns bredband!